HTML

SztyuviDubidú

Friss topikok

  • sztyuvidubidu: Hahhha koszonom, jogos...ido kozben megkaptam az OFF napom holnapra is, igy lehet ihlet is tarsul ... (2015.10.06. 16:58) Pihenőpálya

Címkék

Kenyszerpiheno...masodik felvonas

2015.04.01. 09:43 sztyuvidubidu

Dokibacsi keresere ma visszamentem "szeretett" klinikankra, es mivel nem voltam meg teljesen 100-as (bar nem volt ez maskepp 30 evvel ezelott sem, de ezt ok honnan tudtak volna), dokiba' kiirt meg par nap pihenore. Ezzel a tollvonassal le is vettek a hon ahitott ausztral jaratomrol, Perth-rol. Szingapur utan talan Ausztralia az a hely, ahova ha barmikor roszterelnek, orulok, mint majom a farkanak. Ebben a honapban nem volt eredetileg Perth jaratom, csak Moszkvam, de egy srac volt olyan jofej es hajlando volt elcserelni velem. O is jol jart, mert igy jocskan tobb ideje maradt jarat utan az eves vizsgajara felkeszulni, en pedig mehettem (volna) vissza szeretett kenguru-foldemre. Sajnos ettol az elmenytol fosztottam meg magam egy hete a Colombo-Szingapur jaraton a sikeres pup-gyartasi kiserletemmel, de mar kezdem megszokni hogy a neves esemenyekkor lebetegszem...tavaly karacsonykor 39 fokos lazzal fekudtem itthon es fohaszkodtam, hogy legyek jobban hogy mehessek Manilaba,  most pedig enyhe agyrazkodassal hodolhatok a semmitteves oromeinek a sotet szobaban, igy husvet elott. Ez az en formam...na de nem nyavalygok, meg szerencse hogy B itthon lesz 2 napig, es lesz kit farasztanom :) Azutan pedig csapunk egy konnyed husvetolos estet azokkal a magyar crew-tarsakkal, akik nem eppen a felhok felett toltik a husvetot. Sajnos ebbol akad kevesebb, mivel itt nem veszik figyelembe, hogy kinek milyen unnepe van. A jol nevelt sztyuvinak nincs karacsonya, husvetja, hetvegeje, ejjele-nappala...bezzeg ramadankor kotelezo jelleggel szolidaritunk es mi sem ehetunk nyilvanos helyen, amig le nem megy a nap. Joetvagyu "Dönciként" ezt igencsak nehezemre esik lenyelni (hisz ramadankor meg szinte nyelni is tilos hahha), rettegek is ezert a juliustol, de ennek majd kesobb szentelek egy kulon fejezetet. Addig meg megyek es a "Dolce far niente" erzesnek adom at magam! Szep napot Nektek, kuldom a puszikat Dubaibol, es epekedve varom, hogy ismet hasznos tagja lehessek a sztyuvi-tarsadalomnak! :)

:*

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sztyuvidubidu.blog.hu/api/trackback/id/tr237325846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása